Пятница, 19.04.2024, 14:06
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь новостей
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Поиск
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 47
Статистика
Кластер соціополісу
Главная » Архив материалов
Проект ЄС "Офіс спільної підтримки інтеграції України до європейського дослідницького простору" (JSO-ERA)

Сьома Рамкова Програма з досліджень, технологічного розвитку та демонстраційних заходів є основним інструментом Європейського Союзу з фінансування досліджень. Понад 54 млрд. євро програми, що розрахована на 7 років (2007 – 2013), спрямовуються на підтримку досліджень, технологічний розвиток і демонстраційну діяльність.

Природно замінивши Шосту Рамкову Програму, РП7 стала результатом багаторічних консультацій з представниками дослідницької спільноти, наукових організацій та інституцій, відповідальних за прийняття рішень, а також інших зацікавлених сторін.

Найбільша частка бюджету РП7 (32 млрд. євро) передбачена на фінансування дослідницьких проектів за напрямком «Співробітництво» (Cooperation). На фундаментальні дослідження виділено 7,5 млрд. євро, 4,75 млрд. припадає на фінансування програми « ... Читать дальше »
Просмотров: 560 | Добавил: klaster-kalyny | Дата: 30.07.2011 | Комментарии (0)

8 липня 2011 року в Києві проходить Міжнародна конференція «Удосконалюючи партнерство між владою та громадянським суспільством: досвід, моделі, методи».

16:45: Відбувається Простір для навчання. Учасники конференції обмінюються практиками ефективного співпробітництва між органами влади та громадськістю.

12:32: "Якщо ви не захочете в своїй країні змінити щось на краще, то фінансова допомога буде неефективною. Все залежить саме від вас громадськості", - наголосив Філіппо Аддарії, Мережа Еуклід.

Бен Реттенбері, Мережа Еуклід, повідомив, що за результатами круглих столів, які відбулися протягом двох років у рамках проекту, було розроблено платформу, за допомогою якої буде покращуватися взаємодія влади та ОГС. З практичними напрацюваннями можна буде ознайомитися в методологічному посібнику, який буде розроблено найближчим часом.

"Завдяк ... Читать дальше »

Просмотров: 505 | Добавил: klaster-kalyny | Дата: 08.07.2011 | Комментарии (0)

24 червня ц. р. у м. Ужгород відбувся міжнародний круглий стіл експертів на тему: "Транскордонне співробітництво Україна – ЄС  (нові форми, інститути, інструменти, виклики, перспективи в контексті підготовки до ЄВРО- 2012)”.

Її організатори – Центр стратегічного партнерства (Мітряєва С.І.), Регіональний філіал Національного інституту стратегічних досліджень в м. Ужгороді, Підкомітет з питань зовнішньоекономічних зв’язків та транскордонного співробітництва Комітету Верховної Ради України у закордонних справах, Український Фонд підтримки реформ за сприяння Представництва Фонду Фрідріха Наумана в Україні.

Порядок денний цього поважного міжнародного форуму склали питання спрощення процедури прикордонно-митного контролю та підвищення комфорту під час перетинання державного кордону в контексті підготовки до ЄВРО-2012.

У заході взяли участь експер ... Читать дальше »

Просмотров: 451 | Добавил: klaster-kalyny | Дата: 03.07.2011 | Комментарии (0)

У четвер, 14 квітня, голова обласної ради Іван Балога та голова облдержадміністрації Олександр Ледида взяли участь у робочій українсько-угорсько-румунській зустрічі керівників областей, що відбулася в Угорщині, в місті Ніредьгаза, - повідомили Закарпаття онлайнт у прес-службі Закарпатської облради.

Область Саболч-Сатмар-Берег (Угорщина) представляв Оскар Шестак - голова загальних зборів, повіт Сату-Маре (Румунія) - Арпад Чехі, голова ради повіту.

Під час зустрічі йшлося про спільне узгодження пропозицій планів розвитку прикордонних областей, про проекти, які реалізуються та перспективні проекти в рамках Програми прикордонного співробітництва ЄІСП "Україна-Угорщина-Словаччина-Румунія" 2007-2013 та інше.

Розвиток транскордонного співробітництва і прикордонної інфраструктури є для Закарпаття одним із найважливіших пріоритетів. На сьогодні область має тісні економічні та гуманітарні зв'язки зі всіма прикордонними регіонами сусідніх країн. Крім Саболч-Сатмар- ... Читать дальше »

Просмотров: 478 | Добавил: klaster-kalyny | Дата: 20.05.2011 | Комментарии (0)

Оголошення про конкурсний набір проектних заявок в рамках Програми транскордонної співпраці Польща-Білорусь-Україна 2007-2013. Реєстраційний номер в Спільному Органі Управління: PBU2.

Міністерство регіонального розвитку Республіки Польща, виконуючи функції Спільного Органу Управління Програми, оголошує конкурсний набір проектів транскордонного значення в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна на 2007-2013 роки по наступних пріоритетах:

Пріоритет 1. Підвищення конкурентоздатності прикордонних територій
- Захід 1.1. Покращення умов для підприємництва
- Захід 1.2. Розвиток туризму
- Захід 1.3 Покращення доступу до регіону
Пріоритет 2. Покращення якості життя
- Захід 2.1. Захист довкілля на прикордонних територіях
- Захід 2.2. Ефективні та безпечні кордони
Пріоритет 3. Інституційна співпраця та підтримка ініціатив місцевих громад
- Захід 3.1. Покращення можливостей транскордонного с ... Читать дальше »

Просмотров: 6584 | Добавил: klaster-kalyny | Дата: 17.05.2011 | Комментарии (1)

4-5 травня в Ужгороді відбулася виставка "Будівництво - 2011". Відкриття даної виставки спільно з угорськими та українськими партнерами здійснив Петро Голіцин. На виставці були предсьавлені угорські та українські компанії, які презентували сучасні розробки у сфері будівництва, будівельних матеріалів та технологій, технологій енергозбереження та альтернативної енергетики.

Власний кореспондент
Просмотров: 429 | Добавил: klaster-kalyny | Дата: 05.05.2011 | Комментарии (0)

У четвер, 14 квітня, голова обласної ради Іван Балога та голова облдержадміністрації Олександр Ледида взяли участь у робочій українсько-угорсько-румунській зустрічі керівників областей, що відбулася в Угорщині, в місті Ніредьгаза, - повідомили Закарпаття онлайнт у прес-службі Закарпатської облради.


Область Саболч-Сатмар-Берег (Угорщина) представляв Оскар Шестак - голова загальних зборів, повіт Сату-Маре (Румунія) - Арпад Чехі, голова ради повіту.

Під час зустрічі йшлося про спільне узгодження пропозицій планів розвитку прикордонних областей, про проекти, які реалізуються та перспективні проекти в рамках Програми прикордонного співробітництва ЄІСП "Україна-Угорщина-Словаччина-Румунія" 2007-2013 та інше.

Розвиток транскордонного співробітництва і прикордонної інфраструктури є для Закарпаття одним із найважливіших пріор ... Читать дальше »

Просмотров: 475 | Добавил: klaster-kalyny | Дата: 17.04.2011 | Комментарии (0)

         22  березня 2011 року за ініціативи  КП «Агенції місцевого розвитку» і ЗОГО «ГАРТ» та за технічної підтримки Виноградівської районної ради і Виноградівської районної державної адміністрації проведено заключний навчальний семінар «Фінансово-економічний аналіз. Графік реалізації бюджету» по загальній програмі підготовки спеціалістів з написання грантових проектів. По закінченню семінару 34 учасники (Виноградівський район – 9 учасників, Рахівський- 10, Тячівський-12, Хустський – 1, Іршавський -2, отримали свідоцтва підвищення кваліфікації від Закарпатського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікац ... Читать дальше »

Просмотров: 430 | Добавил: klaster-kalyny | Дата: 13.04.2011 | Комментарии (0)

31 березня започатковано нову ініціативу ЄС – East Invest

Представництво Європейського Союзу в Україні

31 березня під час конференції у Брюсселі започатковано програму East Invest – новий регіональний інвестиційний проект, покликаний розвивати економіку регіону Східного партнерства. Коментуючи подію, Штефан Фюле (Європейський Комісар з розширення та європейської політики сусідства) сказав, що програма «підтримуватиме економічні трансформації країн-учасниць Східного партнерства на шляху їх економічної інтеграції з ЄС».

Головна мета ініціативи - підтримка економічного розвитку та поліпшення умов діяльності малих та середніх підприємств країн-учасниць Східного партнерства.
Цілі програми – налагодження зв’язків між державними та приватними організаціями ... Читать дальше »

Просмотров: 479 | Добавил: klaster-kalyny | Дата: 01.04.2011 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 »
Конструктор сайтов - uCozCopyright MyCorp © 2024